Salutació

Un barri que batega

Montserrat és un barri amb una forta identitat. I ho és, sens dubte, per la seva gent. Pels seus veïns i veïnes, per les entitats culturals, pels clubs esportius i pels nombrosos col·lectius que el fan bategar, cada dia, des de ja fa dècades.

Aquest és un barri que, fins a dia d’avui, ha sabut conservar precisament la vida de barri. I potenciar-la i consolidar-la. Amb els llaços i coneixences entre la seva gent, amb activitats singulars i amb celebracions emotives. I això es tradueix també en una ASSOCIACIÓ DE VEÏNS activa i dinàmica, un element de cohesió absolutament implicat i necessari .

D’aquest batec han nascut, al llarg dels anys, les diferents iniciatives que han fet créixer el barri de Montserrat, els equipaments i els avenços que l’han portat al segle XXI com un barri viu i que té cura de les seves persones. I sempre ha tingut al costat el seu Ajuntament. Darrerament, amb la posada en marxa d’un recurs per a la gent gran, el Centre de Dia Montserrat i, ben aviat, amb un equipament per als joves a la torre de Cal Badia. Seguiu treballant com fins ara i compteu amb el suport del vostre Ajuntament.

Us encoratgem a conservar sempre aquesta vida de barri, aquest esperit tan actiu i aquest tarannà obert i inclusiu.

Marc Castells i Berzosa
Alcalde d’Igualada